Onlangs zijn wij een exclusieve samenwerking met IXXI gestart! IXXI is de aanbieder van eigentijdse, kwalitatieve en betaalbare wandkunstwerken. De wandkunstwerken bestaan uit vierkante kaartjes en koppelkruisjes. Met de koppelkruisjes verbind je de kaartjes om zo als het ware de afbeelding in elkaar te puzzelen. Vervolgens kan je de afbeelding eenvoudig aan de wand bevestigen.

 


Bron: www.ixxidesign.nl

IXXI beschikt over een uitgebreide beeldbank vol met inspirerende en originele afbeeldingen, waar je uit kan kiezen. Zo heeft het bedrijf samenwerkingen met topmerken, getalenteerde ontwerpers, fotobureaus en topmusea zoals Disney, Getty Images, Nijntje, het Van Gogh museum, National Gallery London, MAI, Studio Boot en Museo Nacional del Prado.

Wil je graag een écht persoonlijk kunstwerk voor aan de muur? Dan biedt IXXI ook de optie, naast afbeeldingen uit de beeldbank, om je eigen foto’s te uploaden en een vergroting daarvan aan de wand te hangen. Daarnaast kan je ook een collage maken van allerlei afbeeldingen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld afbeeldingen van je Instagram feed gebruiken. Dit is ideaal met het vierkante formaat van de foto’s.

De mogelijkheden zijn eindeloos, want je bepaalt zelf de vorm en het formaat. Ben je na een tijdje toe aan een andere afbeelding? Dan kan je gemakkelijk de kaarten wisselen en de koppelkruisjes hergebruiken. Daarnaast is het mogelijk om je wanddecoratie uit te breiden door middel van een nabestelling.

De kaarten die IXXI gebruikt zijn gemaakt van het materiaal Synaps. Synaps is synthetisch, mat materiaal met hoge kwaliteit. Hierdoor zijn de kaarten waterbestendig, scheuren ze niet en zullen ze niet verkleuren. Zo kan je bijvoorbeeld een IXXI ook in de badkamer of buiten aan de wand hangen.

Met IXXI creëer je eenvoudig een uniek kunstwerk voor in huis. Hoe leuk is het dan ook om dit met kerst cadeau te doen aan uw medewerkers!

Raak je niet uitgelezen?

Present Service in samenwerking met i-did

Present Service heeft vanaf deze Kerst een samenwerking met i-did, een bedrijf dat arbeidspotentieel en textiele grondstoffen herwaardeert. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt...

Lees verder »

Kerstmarkt populair als eindejaarsgeschenk voor medewerkers

Steeds meer bedrijven organiseren een kerstmarkt voor het personeel om ‘eens een keer iets anders te doen’. Dit bevalt over...

Lees verder »