Medewerkers stimuleren en motiveren

Het keuzeconcept Present Service wordt uitgevoerd door Gemaco. Al vele jaren zijn wij de bindende factor tussen organisaties, mensen en merken. Maken acties die er voor zorgen dat u klanten wint en bindt. Verzorgen beloningen die uw medewerkers stimuleren en motiveren.

Relatiegeschenken en promotieartikelen

Van oudsher staat Gemaco bekend om het uitgebreide assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen. De laatste jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid met het ontwikkelen van succesvolle promoties, acties, merchandising en loyaliteitsprogramma’s voor onze klanten. Van voorstel tot uitvoering, alles tot in detail verzorgd.

Voor iedere gelegenheid

In 2004 heeft Gemaco het keuzeconcept Present Service in het leven geroepen. Dit was de vervanger van het traditionele kerstpakket en bood klanten de mogelijkheid om voortaan een cadeau naar wens uit te kiezen. Iets wat écht bij je past. Inmiddels is Present Service uitgegroeid tot een veel omvattend concept, waarbij iedere gelegenheid beloond kan worden. Van verjaardag tot de kerst, van secretaressedag tot een jubileum. Alles op maat gemaakt.

Ons team staat voor u klaar

Puck Aussems

Operationeel

Liesbeth Duitsman

Verkoop

Saskia Iriks

Verkoop

Niels Teulings

Design

Patrick Diepstraten

AV Producer

Anne-Marie van de Kamp

Klanten service

Christel Savelkoul

Klanten service

Neem contact op