Monique Albers

Accountmanager

Wie ben je?
Ik ben Monique Albers, 36 jaar oud en werkzaam bij Gemaco als accountmanager voor Present Service. Ik woon met mijn man en zoontje in Kaatsheuvel, vlakbij de Efteling waar ik dan ook zeker wekelijks te vinden ben. Ik hou van gezelligheid, uitjes met m’n gezin en ik geniet van de kleine dingetjes in het leven.

Hoe belangrijk is kerst voor jou?
Als echte kerstjunkie is kerst heel belangrijk voor mij. Het is de mooiste tijd van het jaar, vanwege de op en top gezelligheid. Kerstboom, kerstliedjes, koude winterdagen, sneeuw, chocolademelk, cadeautjes en als allerbelangrijkste deze dagen doorbrengen met de liefste mensen om mee heen. Heerlijk!

Wat is geven voor jou?
De blik op het gezicht van degene die iets van me krijgt. Daar doe je het allemaal voor. Iets geven is een van de leukste dingen om te doen!

Hoe kom je in deze branche terecht?
Bijna 6 jaar geleden kwam ik per ongeluk een openstaande functie tegen in de kerstbranche. Die kans kon ik niet laten liggen! Nu, een paar jaar later, bij Gemaco, is het elke dag weer feest om eindejaarsgeschenken aan de man te mogen brengen.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Ik werk met een heel mooi product bij een erg gezellig bedrijf. Ik spreek mensen die met leuke dingen bezig zijn, namelijk het uitzoeken van het beste kerstcadeau voor hun medewerkers. Hoewel het niet iedereens favoriete hobby is, heb ik bijna alleen maar leuke gesprekken. En hoe bijzonder is het om het hele jaar door met een kerstboom naast je bureau te werken?!

Waarom vind je dat mensen voor Present Service moeten kiezen?
Met het Present Service keuzegeschenk sla je als werkgever de plank nooit meer mis. Mede dankzij onze creatieve studio kunnen we het geefmoment erg persoonlijk maken. En het assortiment is ontzettend groot. Werd er vroeger op een kerstpakket nog wel eens een reactie gegeven als “alwéér pasteitjes” of “dat staat in maart nog in de kast en kan ik het weggooien”, krijgt men nu de reactie “jeetje, wat moet ik kiezen, er is zoveel leuks!”.

Waar krijg jij een kick van?
Als ik midden in de zomer een keer ‘Last Christmas’ van WHAM! op de radio voorbij hoor komen. Dan zing ik in de auto keihard mee. Daar word ik blij van!

Raak je niet uitgelezen?

Monique Albers

Monique Albers Accountmanager Wie ben je? Ik ben Monique Albers, 36 jaar oud en werkzaam bij Gemaco als accountmanager voor...

Lees verder »

Present Service in samenwerking met i-did

Present Service heeft vanaf deze Kerst een samenwerking met i-did, een bedrijf dat arbeidspotentieel en textiele grondstoffen herwaardeert. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt...

Lees verder »