Wil je meer tevredenheid onder je medewerkers bij het geven van een kerstgeschenk? Ga dan voor het keuzecadeau! Hierbij kunnen je medewerkers hun eigen cadeau uitzoeken, zodat iedereen het cadeau ontvangt dat hij of zij graag wilt.

Wanneer je voor het keuzecadeau kiest, verras je je medewerkers eerst met een mooi vormgegeven 1e geefmoment. Dit geefmoment bestaat onder andere uit het Present Service magazine.

In het Present Service magazine vindt de ontvanger zijn/haar persoonlijke bestelcode. Deze bestelcode geeft toegang tot de speciale Present Service webshop, waar vervolgens het kerstgeschenk uitgekozen kan worden.

Naast deze bestelcode staan in het Present Service magazine ook overheerlijke recepten, leuke weetjes, handige doe-het-zelf tips en familiespelletjes. Ook zitten er leuke kerststickers en -tags in om je kerstcadeaus op een unieke manier te verpakken.

Het Present Service magazine kan vervolgens mooi verpakt worden in een luxe envelop of een sfeervolle giftbox. De giftbox is eventueel uit te breiden met leuke extra’s zoals photo props of kerstkoekjes. Zo heb je bij het eerste geefmoment al een klein cadeautje om het extra speciaal te maken.

Zowel de envelop als de giftbox kunnen gepersonaliseerd worden met je huisstijlkleuren, logo en een persoonlijk voorwoord in het Present Service magazine. Onze Studio gaat er dan mee aan de slag en maakt een ontwerp geheel naar eigen wens.

Ontvang je graag meer informatie over het keuzecadeau concept? Neem dan gerust contact met ons op!

Raak je niet uitgelezen?

Present Service in samenwerking met i-did

Present Service heeft vanaf deze Kerst een samenwerking met i-did, een bedrijf dat arbeidspotentieel en textiele grondstoffen herwaardeert. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt...

Lees verder »

Kerstmarkt populair als eindejaarsgeschenk voor medewerkers

Steeds meer bedrijven organiseren een kerstmarkt voor het personeel om ‘eens een keer iets anders te doen’. Dit bevalt over...

Lees verder »