Originele kerstpakketten bestellen

Wilt u graag kerstpakketten bestellen voor uw medewerkers? U kunt bij ons kiezen van een breed assortiment traditionele kerstpakketten van verschillende prijsklassen. Zo bieden wij voordelige en luxe kerstpakketten. Zodat er voor elk budget meerdere mogelijkheden zijn! Naast food zit er in elk pakket ook een handig en leuk non-food geschenk. Of verwen uw medewerkers met een pakket van het populaire merk, Rituals.

Vanaf een afname van 100 stuks bieden wij de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket samen te stellen in onze mooie showroom. In deze showroom heeft u de keuze uit meer dan 10.000 artikelen, dus er is genoeg keuze! Onze specialisten kunnen ook een pakket voor u samenstellen op basis van uw wensen. Bovendien is het mogelijk om de kerstpakketten te personaliseren.

Wilt u deze kerst een keer wat anders dan kerstpakketten bestellen? Wij  bieden ook het keuzecadeau en een kerstmarkt aan.

Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen over de kerstpakketten van Present Service? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

Vraag direct een offerte aan

€ 15€ 150

Neem contact op