Ondanks dat je in de zomer waarschijnlijk helemaal niet bezig bent met kerst, is dit het beste moment om op zoek te gaan naar kerstgeschenken voor je medewerkers. Vooral wanneer je de kerstgeschenken voor een groot aantal medewerkers moet verzorgen. Kerst lijkt dan nog ver weg, maar voor je het weet is het december. Als je dan nog moet gaan zoeken naar een kerstgeschenk, is de kans groot dat je niet op tijd vindt wat je zoekt en je genoegen moet nemen met minder.

Deze stress kan je vermijden door je op tijd voor te bereiden. Zorg dat je je medewerkers een écht origineel kerstgeschenk kan aanbieden!

Als eerst is het belangrijk om te bedenken wat je precies wilt geven. Ga je dit jaar bijvoorbeeld voor traditionele kerstpakketten? Of wil je dat iedereen zijn eigen cadeau uit kan zoeken met het keuzecadeau concept? Kan je dit jaar uitpakken, dan is het leuk om het kerstgeschenk te combineren met een personeelsfeest met een sfeervolle kerstmarkt!

Ben je er nog niet uit wat je dit jaar met kerst wilt doen, kunnen wij je altijd adviseren en je een impressie bieden van onze concepten!

Waarom al in de zomer kerstpakketten inkopen?

De reden waarom het slim is om op tijd te beginnen met het uitzoeken van kerstgeschenken is dat wij nog genoeg tijd hebben om met je mee te denken om het kerstgeschenk precies op maat te kunnen maken. Bovendien is er dan nog ruimte om speciale wensen uit te werken, zoals gepersonaliseerde ontwerpen voor de geefmomenten of de webshop. Of originele ideeën voor een kerstmarkt of kerstpakket.

Raak je niet uitgelezen?

Present Service in samenwerking met i-did

Present Service heeft vanaf deze Kerst een samenwerking met i-did, een bedrijf dat arbeidspotentieel en textiele grondstoffen herwaardeert. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt...

Lees verder »

Kerstmarkt populair als eindejaarsgeschenk voor medewerkers

Steeds meer bedrijven organiseren een kerstmarkt voor het personeel om ‘eens een keer iets anders te doen’. Dit bevalt over...

Lees verder »