Steeds meer bedrijven organiseren een kerstmarkt voor het personeel om ‘eens een keer iets anders te doen’. Dit bevalt over het algemeen zo goed dat een kerstmarkt vaak 2 à 3 jaar achter elkaar wordt georganiseerd en hier ontstaan zelfs tradities door. Onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig met je collega’s je kerstcadeau uitzoeken.

Dit concept valt zo goed in de smaak, omdat je als werkgever op deze manier de mogelijkheid hebt de uitreiking van het kerstcadeau te combineren met een personeelsfeest. Bovendien is de inrichting van de kerstmarkt voor een groot gedeelte zelf in te vullen.

Je kunt het zo leuk maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan gezellige houten huisjes, aangeklede kerstbomen, optredens door de eigen medewerkers, een photobooth voor lekker gekke foto’s, warme chocolademelk met koekjes, een oliebollenkraam, entertainment zoals een verhalenverteller, complimentenelfjes of een Dickensorkest, een échte ijsbaan en natuurlijk mag de kerstman niet ontbreken!

Naast de gestegen interesse in de kerstmarkt zien we ook dat er dit jaar weer veel vraag is naar het keuzeconcept. Een belangrijk aspect van zowel de kerstmarkt als het keuzeconcept is dat de medewerkers zelf een cadeau kunnen uitzoeken. Wat de tevredenheid onder de medewerkers vergroot. Dit is dan ook de reden dat steeds meer bedrijven wat anders willen dan een traditioneel kerstpakket.

Lijkt het jou ook leuk om dit jaar een keer een kerstmarkt voor je medewerkers te organiseren? Of wil je graag een impressie van de kerstmarkt? Neem dan contact met ons op!

Raak je niet uitgelezen?

Present Service in samenwerking met i-did

Present Service heeft vanaf deze Kerst een samenwerking met i-did, een bedrijf dat arbeidspotentieel en textiele grondstoffen herwaardeert. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt...

Lees verder »

Kerstmarkt populair als eindejaarsgeschenk voor medewerkers

Steeds meer bedrijven organiseren een kerstmarkt voor het personeel om ‘eens een keer iets anders te doen’. Dit bevalt over...

Lees verder »