De gepersonaliseerde webshop is een belangrijk onderdeel van het keuzecadeau concept. Om een cadeau uit te kiezen gaat de ontvanger van Present Service naar de webshop. De URL en inlogcode hiervan zijn te vinden in het Present Service magazine of de e-mail.

Wanneer de ontvanger is ingelogd op de webshop wordt hij/zij verrast met een persoonlijke boodschap van de gever. Dit kan zijn in de vorm van tekst, afbeelding of video. De uitstraling van de webshop kan in de huisstijl van het bedrijf worden gegoten.

De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het assortiment is onderverdeeld in verschillende categorieën, die ook zelf te bepalen zijn. Bovendien bevat de webshop een inspiratiepagina. Hier staan onder andere recepten, tips voor tafel dekken, kortingen voor uitjes en kleurplaten op. Deze inspiratiepagina is ook naar eigen wensen in te vullen en te bepalen.

Het bestelproces is eenvoudig: de ontvanger is in een paar stappen klaar. Nadat de bestelling is afgerond, krijgt de ontvanger een bevestigingsmailtje. Twijfel je nog tussen een aantal cadeaus is het ook mogelijk om deze op een verlanglijstje te plaatsen en er later op terug te komen.

Hoe kan je de webshop personaliseren?

1. Een persoonlijke welkomstboodschap in woord
Je levert een zelfgeschreven tekst (ca. 300 woorden).

2. Een welkomstboodschap in een filmpje
Wil je je boodschap op een bijzondere manier overbrengen? Dan kan je ervoor kiezen een filmpje aan te leveren. Deze wordt op de welkomstpagina geplaatst en afgespeeld wanneer de ontvanger is ingelogd.

3. Webshop op maat
Indien gewenst kan de webshop volledig in een eigen huisstijl of een specifiek thema worden gegoten. Dan heb je alles te zeggen over: de banners, de achtergrondkleuren, het welkomstwoord en de afbeeldingen. Om je webshop op maat te maken bieden wij allerlei extra mogelijkheden. Onze studio maakt graag samen met jou een ontwerp dat aansluit op jouw wensen en op het eerste geefmoment.

Raak je niet uitgelezen?

Present Service in samenwerking met i-did

Present Service heeft vanaf deze Kerst een samenwerking met i-did, een bedrijf dat arbeidspotentieel en textiele grondstoffen herwaardeert. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt...

Lees verder »

Kerstmarkt populair als eindejaarsgeschenk voor medewerkers

Steeds meer bedrijven organiseren een kerstmarkt voor het personeel om ‘eens een keer iets anders te doen’. Dit bevalt over...

Lees verder »